Otthagyja a Playboyt Radnai Péter főszerkesztő

Vágólapra másolva!
Hat és fél év után távozik a Playboy éléről Radnai Péter főszerkesztő, aki azt mondja, hogy a Playmate-választások sikerére és a magazin interjúira a legbüszkébb.
Vágólapra másolva!

Hat és fél év után 2010. december 1-jével távozik a Playboy főszerkesztője, Radnai Péter - közölte a lapot kiadója. Döntését a távozásról kiadott közlemény szerint azzal indokolta, hogy új feladatokra akar koncentrálni "a média területén és azon túl is". Radnai azt mondta, az elmúlt évekből arra a legbüszkébb, hogy "a magyar társadalom legelismertebb személyiségei vállalták megjelenésüket a Playboyban". Az elmúlt hat és fél évből kiemelte a lap formai és tartalmi megújítását, a Playboy nagyinterjúiból készült interjúkötetet, a 10 éves jubileumi számot és az Év Playmate-je versenyek sikereit.

Radnai korábban a Magyar Televízió moszkvai tudósítója, majd az RTL Klub és a TV2 több műsorának főszerkesztője volt. A Playboy kiadójának ügyvezető igazgatója a közlemény szerint azt mondta, nyitottak arra, hogy a jövőben speciális projektek esetén együttműködjenek vele.