Rendőrök kutatták fel a sötétben eltűnt kirándulókat

Több órás kutatás után találták meg a hatóságok annak az ötfős családnak több tagját, akik kirándulás közben elvesztek Fejér megyében csütörtök este - közölte a rendőrség. A keresésben egy helyi vadász is segítette a hatóságokat.

Egy ötfős család után kutattak a rendőrök csütörtök este a Fejér megyei Isztiméren. A kirándulókat végül épségben megtalálták. Az öttagú, két részre vált család a korai sötétedés miatt került bajba csütörtök este Isztimér külterületén.

A segélyhívás nem sokkal este 6 óra után érkezett a rendőrökhöz az egyik csapattól, hogy kirándulás közben elvesztették hozzátartozóikat valahol a Burokvölgy környékén. A kutatást a kincsesbányai körzeti megbízott szervezte meg egy a területet jól ismerő vadásszal együtt, de segítségükre voltak a polgárőrök is.

Nagy teljesítményű lámpákkal és folyamatos telefonos kapcsolattartással igyekeztek megtalálni az eltűnteket. Végül este fél 8-kor mindkét csoport előkerült, senkinek sem esett baja - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.