Ittas motoros gázolt el ittas kerékpárost Békés megyében

Vágólapra másolva!
Súlyosan megsérült az a motoros, aki elgázolt egy kerékpárost a Békés megyei Örménykút közelében. A motoroson nem volt bukósiska, a kerékpároson láthatósági mellény és lámpa. Mindketten ittasak voltak. A megyében még két kerékpáros gázolás történt szombaton.
Vágólapra másolva!

Három olyan baleset is történt Békés megyében, amelyben biciklisek sérültek meg. Örménykút külterületén egy motoros rohant bele hátulról egy kerékpárosba szombaton késő este. A motor vezetője súlyos, életveszélyes-, utasa és a biciklis könnyű sérüléseket szenvedett. A Békés megyei rendőrég szerint a motorosokon nem volt bukósisak, a biciklisen pedig láthatósági mellény és kivilágítatlanul közlekedett. A motor vezetője és a kerékpáros is ittas volt.

Egy másik kerékpáros Orosháza egyik kereszteződésében szenvedett könnyebb sérüléseket a kerékpárúton, amikor nem adta meg neki az elsőbbséget egy kanyarodó autó.

Súlyosan megsérült viszont az a biciklis, akit egy kisteherautó ütött el Békéscsabán, szombat délután. A kistehergépkocsi egy kapubejárónál tolatott neki a kerékpárosnak. A sérült biciklist a sofőr vitte kórházba, ahol kiderült, hogy nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.