Meghalt az elütött nemesbikki kerekesszékes kislány

Vágólapra másolva!
A kórházban meghalt az a 13 éves, kerekesszékes kislány, akit vasárnap elgázolt egy kábítószer hatása alatt álló férfi. A Borsod megyében történt balesetben azonnal meghalt a kislány édesanyja és nagymamája. A 23 éves gázolót őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy - saját bevallása szerint - kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség járművezetés ittas vagy bódult állapotban elkövetett bűncselekmény miatt folytat eljárást. A gázolót, egy 23 éves férfit őrizetbe vette a rendőrség.

Dobi Tamás, a megyei rendőrség sajtóreferense szerint a sofőr feltehetően rosszul választotta meg a jármű sebességét, ezért az út jobb oldalára sodródott, majd hátulról elütött három, vele azonos irányban az út szélén közlekedő gyalogost.

A baleset helyszínén egy 63 éves, és egy 36 éves helyi nő veszítette életét. A családi tragédia harmadik sérültjét, a kerekesszékben tolt lányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az orvosi beavatkozások ellenére a 13 éves kislány hétfőn a kórházban elhunyt.