Fegyveres rablót fogtak Zala megyében

Vágólapra másolva!
Bucsuszentlászlón egy takarékszövetkezeti fiókot, Révfülöpön pedig egy pénzváltót rabolt ki fegyverrel az a férfi, akit múlt pénteken fogtak el a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Bucsuszentlászlón egy takarékszövetkezeti fiókot, Révfülöpön pedig pénzváltót rabolt ki fegyverrel az a férfi, akit múlt pénteken fogtak el - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi október 11-én rabolta ki bucsuszentlászlói takarékszövetkezet. A dolgozók átadták a kézipénztárban lévő pénzt, a férfi a mellékhelyiségbe terelte őket, majd gyalog elmenekült. A zalai rendőrök a szomszédos megyék hatóságaival egyeztettek, amikor kiderült, hogy feltehetően ugyanez a férfi másnap egy balatonlellei pénzváltó irodában is megjelent. A fején ezúttal is harisnyát és sapkát viselő férfi ekkor eredménytelenül távozott, feltehetőleg azért, mert a közelben egy rendőrautó várakozott. Négy nappal később a férfi Révfülöpön egy pénzváltót rabolt ki.

A rendőrök múlt pénteken a kora reggeli órákban fogták el és vették őrizetbe a 26 éves, büntetett előéletű gyanúsítottat. A Zalaegerszegi Városi Bíróság múlt szombaton elrendelte a férfi előzetes letartóztatását is.