Három és fél évet kapott egy lány miatt késelő férfi

Vágólapra másolva!
Nem jogerősen három és fél év börtönre ítélték azt a 22 éves férfit, aki egy késsel életveszélyesen megsebesített egy férfit. A vádlott és a férfi egy lány miatt veszett össze.
Vágólapra másolva!

Késelésért és lopásért ítéltek el egy 22 éves drávatamási férfit kedden a Somogy Megyei Bíróságon. A vádlottat halmazati büntetésként nem jogerősen három és fél év börtönnel sújtották.

A férfi tavaly decemberben szólalkozott össze egy másik férfival egy darányi kocsma előtt, ugyanis mindkettőjüknek ugyanaz a lány tetszett. A vitát követő verekedés közben a vádlott egy rugós késsel hasba szúrta ellenfelét, aki életveszélyesen megsérült.

A másik bűncselekmény, amiért most felelnie kellett a vádlottnak, idén nyáron történt. Ellopott egy mobiltelefont, amelyet végül néhány nappal később a Drávába dobott.

A bíróság ítélete ellen a vádlott és védője enyhítésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett. A férfit korábban egy másik ügyben - halálos közlekedési baleset okozása miatt - első fokon öt év börtönbüntetésre ítélték.