Kommandósok teperték le a bevándorlási hivatal tetejére felmászó férfit

Egy jordán férfi áll a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) egyik épületének tetején. A férfi később lejött a tetőről, majd kommandósok leteperték, végül pedig a mentőszolgálat elszállította őt a helyszínről.
Vágólapra másolva!
Felmászott egy férfi a bevándorlási hivatal egyik épületének a tetejére, ahol felvágta az ereit, de végül egy túsztárgyaló meggyőzte arról, hogy másszon le. Az MTI szerint arab férfit kommandósok teperték le, miután leért.
Vágólapra másolva!

Felmászott egy férfi a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) budapesti épületkomplexumának egyik belső épületének tetejére - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A Terrorelhárítás Központ (TEK) közleménye szerint sikerült épségben lehozni a külföldi férfit, aki felvágta az ereit is, hogy így tiltakozzon a hatályban lévő különböző engedélyek ellen.

A közlemény szerint a TEK túsztárgyalójának sikerült elérnie, hogy a férfi lejöjjön. Az MTI hivatalosan meg nem erősített forrásai szerint egy arab férfiről van szó. Az MTI helyszíni tudósítójára hivatkozva azt közölte, hogy miután a férfi lejött a tetőről, kommandósok teperték le, végül pedig a mentőszolgálat elszállította őt a helyszínről.