Meghalt a kutyák által szétmarcangolt férfi

Vágólapra másolva!
Nyolc kutya támadott meg és harapott meg több mint százszor egy 67 éves férfit. Bár több mint 5 órás műtétet hajtottak végre rajta, vasárnap belehalt sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Az orvosi ellátás ellenére vasárnap életét vesztette a debreceni Kenézy kórházban az a férfi, akit csütörtökön támadott meg 8 kutya. Az egyik nagyhegyesi tanyáról kiszabadult falka mintegy száz sebet ejtett a 67 éves férfin, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Halálát keringési rendellenesség okozta.

Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy kórház szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta: az orvosok mindent elkövettek annak érdekében, hogy a férfi életét megmentsék, elsődleges ellátása során 5 órás műtétet hajtottak végre. Rengeteg vért kapott, de testének olyan nagy területén voltak sebek, hogy már nem lehetett megmenteni.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a kutyák gazdája ellen életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.