Gázspray-vel lefújt csipsz miatt kerültek kórházba kisiskolások

Vágólapra másolva!
Néhány általános iskolás szórakozott egy gázspray-vel Dunaharasztiban. A hányingerre és fejfájásra panaszkodó gyerekeket megvizsgálták, kettőt kórházban szállítottak, de senkinek nincs komoly baja.
Vágólapra másolva!

Hét gyereket vizsgáltak meg a mentők, kettőt közülük kórházba vittek, miután Dunaharasztiban gázspray-vel lefújt csipszet fogyasztottak egy általános iskolában, kedden. Senkinek nem lett komoly baja, a két 10 év körüli fiút is csak megfigyelésre vitték kórházba, mert hánytak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, kedden reggel 9 óra körül hívták a mentőket egy általános iskolába, Dunaharasztiba. Azért kértek mentőt, mert 10 év körüli gyerekek gázspray-vel játszottak és lefújtak egy adag csipszet is, amit néhányan megkóstoltak. Volt, aki lenyelte, volt, aki nem. A gyerekek hányingerre, torokfájásra panaszkodtak. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a gyerekek paprikaspray-vel játszottak, egy 12 éves fiú fújta le közben a csipszet. Bűncselekmény nem történt, az ügyben rendőri jelentés készül.