Rendőrök és kutyás mentők keresnek egy idős macedón férfit Érden

Vágólapra másolva!
Eltűnt egy idős, macedón férfi pénteken Érden, aki magyar rokonaihoz érkezett látogatóba. Az idős embernél nincsenek iratok és telefon sem, nem tud magyarul és feltehetően magyar telefonszámot sem tud, amit értesíthetne. Rendőrök, civilek és a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat munkatársai is keresik.
Vágólapra másolva!

Reggel fél kilenckor indult el sétálni Érden egy 73 éves macedón férfi, aki azóta nem került elő - mondta Balázs László, a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat vezetője a Független Hírügynökségnek. A férfi rokonaihoz érkezett látogatóba Érdre, akik nap közben, a rendőrök segítségével is keresték. A kutatásba a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat is bekapcsolódott.

Az idős ember nem tud magyarul, iratok, pénz és telefon sincs nála. 170 centiméter magas, ősz hajú, átlagos testalkatú férfi, minden ruhadarabja fekete, kivéve piros-fehér kockás sálját. A férfi elvileg szellemileg és fizikailag is egészséges, vélhetően eltévedt az ismeretlen környezetben. Balázs László azt kérte, hogy aki tud valamit az eltűnt férfiról, hívja a 06-70-458-7000-es telefonszámon a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálatot.