Alkohol miatt késelte meg lányát egy borsodi férfi

Vágólapra másolva!
Késsel akarta kényszeríteni élettársát egy kovácsvágási férfi, hogy kérjen valakitől pénzt, és vegyen belőle alkoholt. A nő erre nem volt hajlandó, dulakodni kezdtek, amelyben a férfi élettársát és lányát is megsebesítette.
Vágólapra másolva!

"Előzetes letartóztatásba helyezték azt a kovácsvágási férfit, aki terror alatt tartotta családját, kettőjüket késsel megsebesítette" - közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője hétfőn.

Dobi Tamás szerint életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 33 éves férfival szemben. Az elkövető még pénteken, a kora délutáni órákban kovácsvágási otthonukban arra akarta kényszeríteni 34 éves élettársát, hogy valakitől kérjen kölcsön, és a pénzből alkoholt vásároljon neki.

"A nő erre nem volt hajlandó, ezért a férfi késsel megfenyegette. A dulakodás közben a kést rántó családfő megsebesítette az otthon lévő nagyobbik lányt és az élettársát is. Ezután a gyanúsított bezárta családját a lakásba, majd az időközben hazaérkező 13 éves fiát is bántotta, mivel a fiú kérdőre vonta tettéért" - ismertette a részleteket Dobi Tamás.

A helyszínre kiérkező rendőrök megfékezték a férfit, aki még a szolgálati járműben is folyamatosan, életveszélyesen fenyegette családtagjait. A bűnügyi őrizetbe vett 33 éves elkövetőt a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság hétfőn helyezte előzetes letartóztatásba.