Leváltották a Gödöllői Királyi Kastély igazgatóját

Vágólapra másolva!
Leváltották posztjáról a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, de egyelőre nem közölték, mi áll a döntés hátterében. A kastély fontos helyszíne lesz 2011 első félévében a magyar EU-elnökségnek, több magas szintű találkozónak ad majd otthont.
Vágólapra másolva!

Menesztették a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, Révész T. Mihályt. Az új vezető Gönczi Tibor eddigi helyettes igazgató lett - olvasható Gödöllő város hivatalos honlapján. Az önkormányzati hírek között szereplő, pénteken kiadott közlemény szerint a kft. 2010. december 3-án megtartott taggyűlése döntött az ügyvezető-igazgató visszahívásáról, illetve munkaviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről.

Az igazgatóváltást a nonprofit kft. teljes tagsága, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., Gödöllő város önkormányzata és a MaHill Kft. (azaz a tulajdonosok mindegyike) megszavazta - olvasható Gödöllő honlapján. Az MTI szerette volna megtudni, hogy mivel indokolták a januárban kezdődő európai uniós elnökség számos tanácskozásának helyet adó gödöllői kastély igazgatójának leváltását, de Révész T. Mihályt egyelőre nem sikerült elérnie a hírügynökség munkatársának.