Késhetnek a debreceni és szegedi vonatok

Vágólapra másolva!
A MÁV szombaton a vasúti berendezések hibái miatt kora esti késések lehetnek a főváros és Záhony, valamint a Budapest és Szeged közötti szakaszokon.
Vágólapra másolva!

Ebes és Debrecen között meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt a vonatok fokozott biztonsági előírások szerint, lassabban közlekednek. A hiba okát keresik a szakemberek - közölte MÁV. A vasúttársaság szerint a berendezés hibája miatt Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon átlagosan 20- 30 perces késéssel érnek a célállomásra.

A MÁV szombat délután azt is közölte, hogy nem sokkal 16 óra előtt újra mindkét vágányon megindult a forgalom a Budapest-Nyugati pályaudvar-Kőbánya-Teher állomás közötti szakaszon, ahol ma délután megtört a vasúti felsővezeték szigetelése, a berendezést a szakemberek délután helyreállították. Az üzemzavar elhárításának ideje ideje alatt az erre közlekedő vonatok feltorlódtak, emiatt a kora esti órákig késések várhatóak a Budapest-Debrecen és a Budapest-Lajosmizse és a Budapest-Szeged vasútvonalon.