Vágólapra másolva!
Aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember ellen elkövetett emberölés kísérlete miatt másodfokon tizenhét év fegyházbüntetésre ítélt a Fővárosi Ítélőtábla kedden egy férfit, aki 2007-ben felgyújtott egy házat, amelyben feleségének új partnere és annak anyja aludt.
Vágólapra másolva!

Tizenhét év fegyházbűntetésre ítélt másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla egy férfit, aki 2007-ben felgyújtott egy házat, amelyben feleségének új partnere és annak anyja aludt.

A férfi és felesége között 2007-ben romlott meg a viszony, majd a nő beismerte szerelmi kapcsolatát egy munkatársával és elköltözött otthonról.

Sz. Gábor ezt követően zaklatta feleségét, végül az év áprilisában felesége új barátja szüleinek házát körbelocsolta motorbenzinnel, majd meggyújtotta. A férfi és anyja aludt, amikor belobbant a benzin és kigyulladt a ház.

Az asszonynak sikerült kimenekülnie a házból, a fia azonban testének 84 százalékára kiterjedő harmad- és negyedfokú égési, illetve súlyos légúti sérüléseket szenvedett, amelyekbe 2007 júniusában belehalt.