Kommandósok fogtak el egy pusztaszabolcsi zsarolót

Vágólapra másolva!
Október óta zsarolt egy idős embert egy férfi Pusztaszabolcson. A zsarolót, aki a hétvégén megöléssel fenyegette az idős férfit, kommandósok fogták el.
Vágólapra másolva!

Október óta zsarolt telefonon egy 65 éves férfit egy ismeretlen Pusztaszabolcson. Azzal zsarolta, ha nem ad pénzt, vagy szól a rendőröknek, akkor mindenkinek elmondja, hogy 8 éve megrontott egy gyereket. A férfi két hónapig nem fizetett a fenyegetőnek.

A hétvégén azonban a zsaroló és egy társa felkereste a férfit a lakásán, ahol órákon át fogva tartották őt és a 61 éves élettársát, és azzal fenyegetőztek késsel a kezükben, hogy megöli őket. Végül 25 ezer forinttal és szeszes italokkal távoztak a férfiak, de nem hagyták abba a zsarolást.

A 65 éves férfi ezután feljelentést tett. Megszervezték a pénzátadást egy kocsmába, ahol titokban a rendőrök is ott voltak. A pénzes boríték átadása után a 31 éves zsaroló beült egy autóba, amelyben két testvére várta. Ekkor csaptak le a rendőrök. A 31 éves férfit zsarolással és rablással gyanúsítják, a testvéreit tanúként hallgatták meg a rendőrök. A zsaroló társát, akivel a hétvégén az idős férfinál járt, még keresik.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még vizsgálják, hogy tényleg megrontott-e egy gyereket a 65 éves férfi.