A rendőrök előtt késelte meg volt élettársát egy férfi Mátészalkán

Vágólapra másolva!
Megkéselte volt élettársát egy férfi csütörtökön, Mátészalkán. A szúrást két rendőr és a pár három gyereke is látta.
Vágólapra másolva!

Három gyermeke és két rendőr szeme láttára késelte meg volt élettársát egy férfi Mátészalkán, csütörtökön - derült ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

A rendőröket csütörtök este hívták ki egy mátészalkai lakáshoz, mert egy férfi késsel fenyegette volt élettársát és a nagyobbik lányát. A percek alatt a helyszínre érkező rendőrök pont akkor léptek be a lakásba, amikor a férfi megszúrta volt élettársát. A rendőrök lefegyverezték a támadót, majd megbilincselték.

Az életveszélyes állapotban lévő 38 éves nő leginkább vérző sebét az egyik rendőr egy törülközővel szorította el a mentők érkezéséig. A veszekedést és a késelést végignézte a pár három gyermeke is. A 11 és 18 éves lányok, valamint a 13 éves fiú nem sérült meg.

Az eddigi adatok alapján a férfi azért támadta meg volt élettársát, mert az nem akart visszaköltözni hozzá a gyerekekkel.
A férfi már korábban is fenyegette a nőt. A Mátészalkai Rendőrkapitányság akkor zaklatás bűntette miatt folytatott ellene eljárást, a nyomozást vádemelési javaslattal ez év augusztusában fejezték be.