Vádemelési javaslat az újpesti pornófilmforgatás ügyében

Vágólapra másolva!
A rendőrség egy ember ellen javasol vádemelést súlyos testi sértés gyanúja miatt az újpesti pornófilmforgatás ügyében. Az aktákat átküldték az ügyészségnek. Tavaly januárban leplezték le az illegális forgatást egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján.
Vágólapra másolva!

Befejeződött a nyomozás a tavaly januárban kipattant újpesti pornófilmforgatás ügyében, az aktákat megküldték az ügyészségnek. A rendőrség egy ember ellen javasolt vádemelést súlyos testi sértés gyanúja miatt. Korábban személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt nyomoztak két ember ellen az ügyben.

A vizsgálat egy éve indult egy hétgyermekes anya névtelen levele alapján. Az asszony elmondta, hogy munkanélküli, és rossz anyagi körülmények között él. Jelentkezett egy hirdetésre, amelyben "szexmentes, de meztelenül végzendő feladat" ígérete szerepelt 100-200 ezer forintért. A hirdetésben olyan munkára toboroztak embereket, amely nem megerőltető, és később sem kell szégyellnie.

A helyszínen viszont azt közölték vele, hogy szado-mazo pornóról van szó, de imitálják az ütéseket, neki pedig tettetnie kell a fájdalmat. Szerződést írattak alá vele, de abból ő nem kapott. A forgatáson ágyhoz, illetve padhoz kötözték, majd ütni kezdte őt egy másik nő - hangzott el a tavaly januárban tartott sajtótájékoztatón.

A felek megállapodtak abban, hogy amikor valamelyik szereplő szóban jelt ad, leáll a felvétel. Amikor az ütlegelt nő kimondta a megbeszélt mondatot, a bántalmazója ugyan abbahagyta az ütlegelést, a producer azonban odalépett, és mindkét nőt verni kezdte. A rendőrség korábbi közlése szerint a producer véresre verte őket.

A rendőrség nem közölte, hogy pontosan ki ellen javasolnak vádemelést az ügyben.