Vágólapra másolva!
Az országos rendőrfőkapitány szerint valószínűleg egy volt rendőr is lehetett a West-Balkán biztonsági őrei között. A nyomozás adatai szerint a szombat esti tragédia idején mintegy 3000 ember volt a szórakozóhelyen, de a rendet mindössze 10 biztonsági ember felügyelte.
Vágólapra másolva!

Egy volt rendőr is lehetett a West-Balkán biztonsági őrei között - mondta Hatala József országos rendőrfőkapitány. A rendőri vezető egy újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, még nem tisztázott, hogy pontosan kik voltak a szórakozóhely biztonsági őrei, de információi szerint olyan személy szerepel közöttük, aki korábban a rendőrség állományában volt.

A szombat éjszakai rendezvényen kitört pánikban három lány meghalt, a több ezer fős bulit, a nyomozás adatai szerint 10 biztonsági ember felügyelte. A rendőrség hat embert gyanúsít foglalkozás körében elkövetett, több ember halálát okozó gondatlan veszélyeztetéssel, mindannyian szabadlábon védekezhetnek. A West Balkánban történt tragédiával kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.