Magyar Nemzet: Újabb áldozatra bukkanhattak Öcsödön

öcsöd darabolós gyilkosság
Vágólapra másolva!
Az öcsödi darabolós gyilkosság két gyanúsítottjának házánál tartott újabb helyszínelésen további, feltételezhetően emberi maradványokra bukkantak a nyomozók - írja a megyei rendőrkapitányságra hivatkozva a keddi Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Beismerő vallomást tett az öcsödi darabolós gyilkosság előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottjainak egyike, a két férfi házánál tartott újabb helyszínelésen pedig további, feltételezhetően emberi maradványokra bukkantak a nyomozók. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy a megtalált csontokat jelenleg igazságügyi orvosszakértő vizsgálja.

Drogügyről tudhatott az áldozat

A 17 éves és a 36 éves férfit múlt csütörtökön tartóztatták le, és azzal gyanúsítják őket, hogy megölték és feldarabolták a 17 éves T. Lászlót, majd a maradványait elrejtették.

A keddi Blikk arról ír, hogy T. Lászlónak azért kellett meghalnia, mert túl sokat tudott későbbi gyilkosai kábítószeres ügyeiről. A lap úgy tudja, hogy a fiú nem zsarolta őket, csak elkotyogta értesüléseit.

Az öcsödieket megdöbbentette a darabolós gyilkosság, és többségük nem hiszi, hogy a rendőrség által elfogott fiatalok gyilkoltak volna, annak ellenére sem, hogy egyikük házából tavaly megszökött egy fiatal lány, aki azt állította, hogy napokig kínozták. Az egyik gyanúsítottat a helyiek csendes, rendes embernek ismerték, aki pár hónapja rossz társaságba keveredett. Az [origo] riportját itt olvashatja.