Két újabb gyanúsítottja van a diszkótragédiának

Vágólapra másolva!
Már nyolc gyanúsítottja van a West-Balkán ügynek. A két újabb gyanúsított a rendezvény lebonyolításáért felelt, őket is halálos tömegszerencsétlenség okozásával gyanúsítja a BRFK. A rendőrség vádemelési javaslattal zárja le a nyomozást.
Vágólapra másolva!

Újabb gyanúsítottjai vannak a diszkótragédiának, a BRFK a tanúkihallgatások és a beszerzett szakértői vélemények alapján két újabb gyanúsítottat hallgatott ki. A két ember a rendezvény biztonságos lebonyolításáért felelt, őket is halálos tömegszerencsétlenség okozásával gyanúsítják - áll a rendőrség közleményében. A West-Balkán-ügyben korábban már hat embert gyanúsítottak meg, mindannyian szabadlábon védekeznek.

A BRFK megerősítette, hogy pénteken lezárja a nyomozást, január 31-én vádemelési javaslattal küldik tovább az iratokat az ügyészségnek. A West-Balkánban január 15-én három fiatal lány halt meg a kialakult tülekedésben, a rendőrség az eset után kettőnél több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást, de szerdán bejelentették, hogy a továbbiakban halálos tömegszerencsétlenség okozása miatt nyomoznak. Napokkal később derült ki, hogy a szórakozóhelyen tizennégyen megsérültek.