Csúszós utak miatt történt több baleset Vas és Borsod megyében

Vágólapra másolva!
Lelassult a forgalom Vas megyében, mivel a hajnali ónos eső miatt csúszósak az utak. A rendőrség kéri, hogy csak az üljön autóba, akinek feltétlenül szükséges. Több baleset történt Borsod megyében, ott a havazás miatt csúsznak az utak.
Vágólapra másolva!

Jég borítja az útburkolatot Szombathely határában, Kőszeg és Körmend térségében, valamint az Őrségben is, miután hajnalban ónos eső esett Vas megyében - közölte a rendőrség ügyelete az MTI-vel.

A 86-os főúton Nemesbődnél, valamint Vát és Szombathely között kamionok csúsztak az árokba. A műszaki mentés jelenleg is tart, ezért Nemesbődnél félpályás útlezárás van. A forgalom a csúszós utak miatt mindenütt rendkívül lassan halad, a rendőrség azt kéri, hogy csak az üljön autóba, akinek feltétlenül szükséges.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a havazás miatt csúsznak az utak. Rövid idő alatt több baleset miatt is riasztották a rendőrséget. Felborult egy betegszállító autó Mezőkövesd és Tiszatarján között, egy ember súlyosan, öten könnyebben sérültek meg a balesetben - mondta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Nyékládháza és Mályi között árokba csúszott egy autó, és Miskolcon is karambolozott egy kocsi.

Időjárás-előrejelzésért kattintson ide!