Hende: Húsz bűncselekmény a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél

Vágólapra másolva!
A legfőbb ügyészhez fordult Hende Csaba honvédelmi miniszter a Zrínyi Kommunikációs Kft. bűncselekménygyanús ügyei miatt. A főleg hűtlen kezelés gyanúját felvető ügyekben eltűnt pénzeket a tárca polgári peres úton próbálja visszaszerezni.
Vágólapra másolva!

Több mint húsz gazdasági jellegű bűncselekményt, egyebek mellett hűtlen kezelést és magánokirat hamisítást tárt fel a honvédelmi minisztréium vizsgálata a Zrínyi Kommunikációs Kft. átvilágítása során - közölte a Magyar Televízió Az este című műsorában szerda este a tárca vezetője.

Hende Csaba elmondása szerint a legfőbb ügyészhez fordult a visszaélésgyanús ügyek miatt, a bűncselekmények során eltünt pénzt pedig polgári peres úton próbálja visszaszerezni a minisztérium.

.Hende Csaba hétfőn beszélt arról, hogy a Honvédelmi Minisztérium jelenlegi vezetése, mindent elkövet azért, hogy a korrupciók miatt elfolyt pénzeket visszaszerezze a büntetőeljárások befejezése után Azt mondta: már nincsenek korrupciós ügyek a tárcánál; azokat, amelyek most kerültek napvilágra, valamelyik korábbi vezetés idején követték el.