Feladta magát a fóti gyilkosság gyanúsítottja

Vágólapra másolva!
Péntek délután ügyvédjével bement a rendőrség fővárosi, Teve utcai székházába a fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja, és feladta magát. Azonnal őrizetbe vették, most hallgatják ki.
Vágólapra másolva!

Feladta magát a fóti kettős gyilkosság gyanúsítottja - közölte a rendőrség. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a férfi pénteken kora délután ügyvédje társaságában bement a rendőrség budapesti, Teve utcai székházába, és feladta magát.

A rendőrök szerda este egy fóti házban holtan találtak egy 39 éves nőt és 76 éves édesanyját, akik bűncselekmény áldozatai lettek. Találtak egy három hónapos csecsemőt is, akit a mentők kisebb mértékű kiszáradás miatt egy fővárosi kórházba vittek. Mint kiderült, a 34 éves P. Tibor Ferenc levélben hozta a rendőrség tudomására, hogy egy csecsemőt hagyott magára Fóton, egy családi házban. A férfit őrizetbe vették, és megkezdődött a kihallgatása.

Mint később kiderült, a meggyilkolt, 39 éves nő és a feltételezett elkövető együtt éltek, közös gyermekük a gyilkosság helyszínén épségben hagyott kislány. Egyes sajtóértesülések szerint P. Tibor Ferenc régebben az idegenlégióban szolgált, ám ezt az információt a rendőrségi szóvivő nem erősítette meg, mint ahogy azt sem, hogy a brutális tett kiváltó oka szerelemféltés lett volna.

Az [origo] fóti kettős gyilkosságról szóló riportját itt olvashatja.