Álarcos fegyveresek raboltak ki egy pénzszállítót Nagytarcsán

Vágólapra másolva!
Péntek hajnalban két csuklyás fegyveres megtámadta egy pénzszállító autó munkatársát Nagytarcsán. A biztonsági őr nem sérült meg, a támadók elmenekültek.
Vágólapra másolva!

Álarcos fegyveresek kiraboltak egy pénzszállítót pénteken kora reggel a Pest megyei Nagytarcsán. A nagytarcsai posta előtt 5.30-kor megállt a pénzszállító autó, a biztonsági őr egy pénzkazettát akart bevinni a hivatalba, amikor két csuklyát viselő fegyveres megtámadta és elvette tőle a szállítmányt - mondta Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője az MTI-nek. Hozzátette, hogy a támadók elmenekültek, személyi sérülés nem történt, a kár megállapítása folyamatban van, a helyszínelés még tart.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrök helyszínelnek Nagytarcsán

Rimóczi Sándor Vilmos (Fidesz), a település polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy amikor reggel a gyermekeit iskolába vitte, nagyon sok rendőrt látott a helyi posta mellett, ezért megállt, hogy tájékozódjon. Úgy tudni, hogy a tettesek egy olyan kereszteződés irányába menekültek, ahol a nagytarcsai térfigyelő rendszer egyik kamerája működött, így remélhetőleg hasznos információk nyerhetők a felvételekből. A postától körülbelül 80 méterre lévő helyi polgármesteri hivatalba befutó képeket most nézik át a rendőrök - közölte a polgármester.