Hat vendég előtt esküdött Dóra és László a hercegi esküvővel egy időben

brit uralkodóház, Vilmos herceg esküvője, Egyesült Királyság, az esküvőt nézik egy magyar házasságkötő teremben, Kispest, Dóra és László esküvője, szertartás előtti pillanatok
Vágólapra másolva!
Egy esküvőt tartottak Budapesten pénteken déltájban Vilmos herceg és Kate házasságkötésével egy időben: a huszonéves Dóra és László a kispesti anyakönyvezető előtt esküdött egymásnak örök hűséget. A fél egykor kezdődő esküvőre csak pár vendéget, a szűk családot hívták meg. Az ifjú pár késett, az esküvő előtt és alatt az épület bejáratánál a portások és a párra várakozók jó hangulatban tévén követték az angliai esküvőt.
Vágólapra másolva!

Csak a legszűkebb családot, a nagymamákat, anyukákat, testvéreket hívta meg esküvőjére Dóra és Laci. A huszonéves fiatalok pénteken fél egykor, a hercegi párral egy időben esküdtek egymásnak örök hűséget a kispesti anyakönyvvezető előtt. Bár a vőlegény anyukája félt attól, hogy fiatalabb fiával nem fog odaérni a ceremónia kezdetére - a kisebb fiú éppen szakdolgozatot adott le az egyetemen, onnan rohantak a házasságkötőbe - nem ők, hanem az ifjú pár késte le a fél egyes időpontot. Az egyik örömanya azt mondta, már reggel nyugtatóval készült az eskóüvőre, mert nem akar sírni, végül csak elpityeregte magát, amikor gyermeke kimondta az igent. Dóra és László alkoholmentes és sima pezsgővel koccintott a vendégekkel, majd a ceremónia után enni siettek.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Nézze meg Dóra és László esküvői képeit! A fotóra kattintva galéria nyílik!