A 2011-es magyarérettségi hivatalos megoldókulcsai

Érettségi 2011 (Pécs,  Miroslav Krleza Gimnázium)
Vágólapra másolva!
Az Oktatási Hivatal kedden nyilvánosságra hozta a magyarérettségi hivatalos megoldókulcsait. A hivatal honlapján a középszinten és az emelt szinten vizsgázók is ellenőrizhetik, jól oldották-e meg a feladatokat.
Vágólapra másolva!

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom vizsgákkal kezdődött meg a 2011-es érettségi, magyarból középszinten 90 275 tanuló, emelt szinten 1292 diák tett vizsgát. Az Oktatási Hivatal egy nappal a vizsga után honlapján nyilvánosságra hozta a feladatlapokat és a kérdések hivatalos megoldókulcsát is, így a vizsgázók ellenőrizhetik, jól oldották-e meg a feladatokat, és hány pontra számíthatnak.

A középszintű magyarérettségi megoldókulcsa ezen a linken érhető el pdf-formátumban, az emelt szinten vizsgázók pedig itt nézhetik meg a hivatalos megoldásokat.

A hivatal a vizsgák után egy nappal a többi tárgyból is közli majd a javítókulcsokat. A középszintű vizsgákét itt, az emelt szintű érettségikét pedig ezen az oldalon publikáják. A matematikaérettségi hivatalos megoldásai várhatóan szerdán reggel kerülnek fel az oldalra. Az [origo] nem hivatalos megoldókulcsát itt találják.