Összezavarodott részeg okozott balesetet Szegeden

Vágólapra másolva!
Felborított egy kocsit, és kétszer is áthajtott a baleset helyszínén egy részeg autós Szeged közelében. A BMW-t vezető férfi végül becsúszott egy árokba, de semmilyen sérülést nem szerzett.
Vágólapra másolva!

Szombaton késő este ittasan okozott balesetet egy 33 éves férfi Szeged közelében, a sándorfalvi úton - közölte a szegedi rendőrkapitányság.

A BMW-t vezető férfi Szeged felé tartott, amikor az előtte levő kocsisor forgalmi okokból megállt. A részeg autós viszont nem állt meg, nekiütközött az utolsó autónak, átlökte a másik sávba és felborította. A rendőrség szerint a BMW vezetője a baleset ellenére nem állt meg, hanem továbbhajtott, később viszont meggondolta magát és visszafordult. Most sem állt meg azonban a baleset helyszínén, hanem áthajtott az útszakaszon megállás nélkül.

Végül Sándorfalva közelében egy enyhén jobbra ívelő kanyarban kisodródott és az út menti kanálisba csúszott. Az ittas sofőr sérülés nélkül szállt ki a BMW-ből. A felborított kocsi sofőrjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Ittas vezetés miatt előállították a baleset okozóját, és ittas járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult ellene büntetőeljárás. A BMW-t a tűzoltók húzták ki a vízből - közölte a szegedi rendőrség.