Tagadja Gyurcsány titkársága, hogy leköpték a volt miniszterelnököt Egerben

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc titkárságának csütörtöki tájékoztatása szerint nem köpték le a volt miniszterelnököt szerdán Egerben, csak egy zavarodottan viselkedő nő köpött többször a földre. A Heol.hu Heves megyei napilap szerdán azt írta, hogy az egri MSZP-székház előtt tüntetők egy csoportja várta a volt miniszterelnököt, akit egy nő többször leköpött.
Vágólapra másolva!

A Heol.hu Heves megyei hírportál információi szerint leköpték az Egerbe érkező Gyurcsány Ferencet szerdán, a köpés tényét csütörtökön tagadta a volt miniszterelnök titkársága.

A Heves megyei portál beszámolója szerint Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször is leköpte a szocialista politikust. Gyurcsány titkársága szerint egy szélsőjobboldali weboldal szervezte a tüntetést, és ugyanennek az oldalnak az információit vette át a Heol.hu, holott a zavarodottan viselkedő nő nem Gyurcsányra, hanem többször a földre köpött.

A demonstrálók miatt civil és egyenruhás rendfenntartók is a helyszínre érkeztek szerdán, a Heol.hu szerint megjelent Petrovics András egri rendőrkapitány is. A tüntetőket igazoltatták a rendőrök.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, a helyszínen lévő rendőrök nem észlelték, hogy atrocitás érte volna a volt miniszterelnököt, és erről bejelentés sem érkezett hozzájuk. Az igazoltatáson kívül nem volt szükség rendőri intézkedésre - mondta.

Gyurcsány Ferenc Egerben sajtótájékoztatón beszélt a kormány eddigi tevékenységéről és a baloldal megújulásának lehetséges útjairól. A Heol.hu szerint azt mondta, a polgárok egyre keserűbb szájízzel szemlélik a Fidesz tevékenységét, de szerinte még csak most jön majd a "fekete leves". Gyurcsány elmondta azt is, kész új pártot alapítani, de jelenleg az MSZP-n belül szeretne érvényesülni. Gyurcsány és a nemrég alakult Demokrata Párt kapcsolatáról itt olvashat bővebben.