Deutsch szerint "fasza kis szórakozóhely" a Zöld Pardon

Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő Tarlós Istvánt élteti a yamm.hu közösségi oldalon olvasható bejegyzésében, mivel a főpolgármester csütörtökön közölte: nem támogatja a Zöld Pardon bezárását. Deutsch szerint a Zöld Pardon "fasza kis szórakozóhely".
Vágólapra másolva!

A Zöld Pardon tervezett bezárástól ír a yamm.hu közösségi oldalon Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő.

"Van Budapesten egy (...) fasza kis szórakozóhely, a Zöld Pardon. A világon mindenütt a különböző rendű és rangú politikusok a seggüket vernék a földhöz megelégedettségükben egy ilyen, főleg a tízen-& huszonévesek által kedvelt bulihely láttán" - írja Deutsch.

A Fidesz politikus többek közt ezt írja: "Mi történik erre nálunk: hosszú évek óta, párthovatartozástól függetlenül, immár cikluson átívelő módon (szinte) mindegyik újbudai önkormányzati képviselő, mintha nem is lenne jobb és/vagy fontosabb dolga, ott csicskáztatja a ZP-t, ahol éri."

Deutsch ezzel arra utalt, hogy az fideszes vezetésű újbudai önkormányzat október 31-ig adott engedélyt a Duna-parti szórakozóhely működtetésére, akkor viszont - a szomszédos Café del Rióval együtt - el kell bontani az építményeket. Április elején az önkormányzat már elbontatta volna a két szórakozóhelyet, de végül megújította a közterület-használati engedélyüket október 31-ig, és megemelte az üzemeltető cégek által az önkormányzatnak fizetendő díjakat.

A fővárosi önkormányzat csütörtöki közleményében viszont azt írta, a Zöld Pardon bezárását a főváros vezetése nem támogatja, apolitikus lépésnek tartja. Szűcs Somlyó Mária, a főváros kommunikációs vezetője az [origo]-nak azt mondta, azért szólaltak meg az ügyben, mert sokan azt hiszik, a szórakozóhely októberi bezárása Tarlós István főpolgármester felelőssége, holott ez nem igaz, arról a XI. kerületi vezetés döntött.

Deutsch a bejegyzésében erről azt írta (betűhív idézet): "Éljen a Főpolgármester! Éljen a ZP! Élhessen a ZP!"