A Tiszába fulladt egy 17 éves fiú

Vágólapra másolva!
Vízbe fulladt egy 17 éves fiú szombaton késő délután Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Aranyosapátinál. Társát a Tisza elsodorta, őt még mindig speciális mentők keresik - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

Három helyi fiatal ment fürödni a Tiszába szombaton késő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Aranyosapátinál. A rendőrség jelenlegi adatai szerint a parttól 6-7 méterre kettőjüket elsodorta a folyó, harmadik társuk hiába próbált segítségükre sietni. A bejelentést követően megkezdett kutatás során az éjszaka megtalálták az egyik elmerült 17 éves fiú holttestét.

A másik, 20 éves fiatalembert azonban hiába keresték. A kutatást vasárnap délelőtt a speciális mentők segítségével újra kezdik. A vízbe fulladt, illetve az egyelőre eltűntként kezelt fiú ügyében a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közölte azt is, hogy Olcsváról egy 51 éves férfi eltűnését is bejelentették. A férfi horgászni indult a Szamosra, de azóta nem került elő. Őt is keresik.

A szabadvizek minden évben több áldozatot szednek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, általában az emberi felelőtlenség következtében - közölte a rendőr-főkapitányság, amely felhívja a figyelmet, hogy a hirtelen mélyülő, kiszámíthatatlan folyókban, tavakban mindeki csak a kijelölt helyeken fürödjön.