Bombariadó miatt veszít egymillió dollárt egy tiszaújvárosi gyár

Vágólapra másolva!
Kiürítették pénteken Tiszaújvárosban a Jabil Circuit Magyarország Kft. üzemét, mert bejelentés érkezett arról, hogy a gyárban bomba fog robbanni. Az elektronikai cég ügyvezető igazgatója szerint bombát nem találtak, és az előzetes adatok szerint mintegy egymillió dollár az árbevételkiesés a leállás miatt.
Vágólapra másolva!

Bombariadó miatt kiürítették Tiszaújvárosban a Jabil Circuit Magyarország Kft. üzemét pénteken. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta, bejelentés érkezett, hogy egy tiszaújvárosi gyárban "hat óráig" bomba fog robbanni. Palásti Lajos, a Jabil ügyvezető igazgatója szerint fél öt körül megkezdődött a tiszaújvárosi gyár kiürítése.

Késő estére fejezték be a rendőrök a gyár átvizsgálását és nem találtak bombát. "A téves bombariadó következtében négy órára leállítani kényszerültek a gyártást, a gyártási folyamat teljes körű visszaállítása szombatra történik meg" - mondta Palásti az MTI-nek. Szerinte a nem tervezett leállás a vállalat számára az előzetes számítások szerint több mint egymillió dolláros árbevétel kiesést jelent.