Szijjártó szerint politikai pecsenyéjüket sütögetik a szakszervezeti vezetők

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök szóvivője szerint nem szép dolog, hogy egyes szakszervezetek és szakszervezeti vezetők "bohóctréfát" űznek az állományuk képviseletéből. Szijjártó Péter Pozsonyban azt mondta, hogy egyes szakszervezeti vezetők csak a politikai pecsenyéjüket sütögetik.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője szerint a nemzeti ügyek kormánya az emberek pártján áll, és nem tartja szép dolognak, ha egyes szakszervezetek és szakszervezeti vezetők számára politikai ambíciójuk kiélése és politikai pecsenyéjük sütögetése sokkal fontosabb, mint az emberek érdekképviselete.

"Az is jól látszik, hogy van néhány szakszervezeti vezető, aki bohóctréfát űz annak az állománynak a képviseletéből, amely állomány tagjai megbízták őket azzal, hogy az érdekeiket képviseljék. Ezeknek az embereknek sokkal inkább az lenne a feladatuk, hogy a rájuk bízott állomány érdekeit képviseljék és nem pedig az, hogy bohóctréfát űzzenek az emberek és családok ezreiből. Mi ezt egy nagyon nem szép dolognak tartjuk" - mondta Szijjártó Péter csütörtökön Pozsonyban magyar újságíróknak a budapesti szakszervezeti megmozdulásokra reagálva.