Börtönnel sújtaná a köztéren forgató pornósokat a KDNP

Vágólapra másolva!
Egy fiatal pár a Budai Várban forgatott pornófilmet, a KDNP pedig vizsgálni kezdte, hogyan lehet büntetni az ilyen eseteket - írja a szerdai Blikk. A párt néhány tagja felhasználná a térfigyelő kameráik felvételeit a bizonyítási eljárásban, és két év börtönnel sújtaná a köztéren pornót forgatókat.
Vágólapra másolva!

Újabb köztéren, ezúttal a Budai Várban forgatott pornófilmről ír a szerdai Blikk. A lap cikke szerint egy fiatal pár a turistalátványosság több pontján is közösült egymással, az aktusokat kézi kamerával rögzítették, majd a felvételt feltöltötték az internetre.

A Blikk szerint a pornófilm kapcsán már a KDNP is vizsgálja, hogyan lehetne beszüntetni a hasonló jellegű utcai filmforgatásokat a fővárosban.
Ha kell, módosítjuk az ide vonatkozó jogszabályokat, vagy számon fogjuk kérni a meglévő törvény alkalmazását a hatóságokon - mondta a lapnak Harrach Péter.

A térfigyelő kamerák felvételeit fel kell használni bizonyítékként, azután pedig garázdaságért akár 2 év börtönt is kaphatnának a pornósok - egészítette ki a KDNP frakcióvezetőjének mondatait Stágel Bence, a párt ifjúsági tagozatának vezetője.

Tarlós István főpolgármester a legutóbbi, az Andrássy úton forgatott pornó miatt már elindított egy vizsgálatot. A legújabb felvételek kapcsán Szűcs Somlyó Mária kommunikációs igazgató elmondta, hogy a főpolgármester megvizsgáltatja a felvételeket, intézkedés pedig csak ezután várható.