Két fiatal lány holttestét találták meg egy autóban Budaörsön

Vágólapra másolva!
Egy 19 és egy 21 éves lány holttestét találták meg egy budaörsi parkolóban álló autóban vasárnapra virradóra. A rendőrség szerint a lányok halálát mérgezéses fulladás okozta, feltehetően öngyilkosok lettek, nem utal semmi arra, hogy gyilkosság történt volna.
Vágólapra másolva!

Két holttestet találtak egy autóban a Pest megyei Budaörsön vasárnap - értesült az MTI. A hírt az [origo]-nak megerősítette Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Kovács szerint a 19 éves és 21 éves lányok holttestét állampolgári bejelentés alapján találták meg, az elsődleges vizsgálatok szerint halálukat fulladás okozta. Kovács szerint nincs idegenkezűségre utaló nyom, a lányok feltehetően öngyilkosok lettek. Erre utal, hogy az autóban találtak egy figyelmeztetést, amely jelzi, hogy a kocsit nem szabad kinyitni, mert bent mérgező anyag van.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínre az érdi tűzoltók vonultak ki - mondta a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-nek. Szabó János közlése szerint a kocsi csomagtartójába helyezett vödörben meszet és sósavat találtak, a két anyag mérgező gázt kibocsátó keverékét szívták magukba a fiatalok.