Idős nőt vertek meg és fosztottak ki tizenévesek Tiszatarjánban

Vágólapra másolva!
A rendőrség elfogta azt a három tiszatarjáni fiatalt, akik péntek éjszaka kiraboltak egy 87 éves nőt. Egyikük bántalmazta az asszonyt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Elfogtak a rendőrök három tizenéves fiatalt, akik kiraboltak egy 87 éves nőt Tiszatarjánban - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn. A két 18 éves fiatal és 16 éves társuk múlt pénteken éjjel tört be az idős nő házába.

Egyikük bántalmazta az asszonyt, majd annak megtakarított pénzével és irataival elmenekültek - mondta Dobi Tamás sajtóreferens. Hozzátette: az idős nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rablókat a rendőrök a bejelentést követően három óra alatt elfogták. Egyikük cipőnyomát a helyszínen rögzítették, ő a bizonyíték láttán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ezután egyik társát egy helyi italboltból, az éppen horgászó másikat pedig egy, a településhez közeli tópartról állították elő. A rendőrök a házkutatás során az elrabolt pénz egy részét megtalálták. A tiszaújvárosi rendőrség kezdeményezte a fiatalok előzetes letartóztatását.