Tűzszerészautóval ütközött két személygépkocsi a XI. kerületben

Vágólapra másolva!
Egy tűzszerészautó ütközött két személygépkocsival a fővárosban, a Szerémi út és a Hengermalom út kereszteződésében. A környéket lezárták, nagy a torlódás. A balesetnek három könnyű sérültje van.
Vágólapra másolva!

Három katona sérült meg könnyebben, amikor honvédségi tűzszerészautójukkal karamboloztak csütörtök délután egyfővárosi útkereszteződésben- közölte a Honvédelmi Minisztérium. A tűzszerész járőröket szállító jármű Paks irányába haladt egy riasztást követően. A XI. kerületben a Szerémi út és a Hengermalom út sarkán piros lámpánál, megkülönböztető jelzés mellett szerettek volna kifordulni, amikor jobb oldalról, feltehetően fékezés nélkül hátsó kerekének ütközött egy személygépkocsi.

A tűzszerész jármű az ütközés következtében megpördült és orral beleütközött egy szabályosan félrehúzódó, a megkülönböztető jelzésnek elsőbbséget adó harmadik gépkocsinak. A tűzszerész jármű emiatt felborult.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
További képekért kattintson a fotóra!

A járműben utazó három katona csak kisebb zúzódásos-horzsolásos sérüléseket szenvedett. Orvosi ellátást egyikőjük állapota sem igényelt, de a gépjármű vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították.