A rendőrség is keresi a szerdán eltűnt soproni ügyvédet

Vágólapra másolva!
A család csütörtökön jelentette be Juretzky Csaba eltűnését, aki korábban a városi közgyűlés fideszes tagja volt. Pénteken a rendőrség átkutatta a város közlében lévő erdőt, de estig nem találták meg az ügyvédet.
Vágólapra másolva!

Eltűnt Juretzky Csaba soproni ügyvéd, a helyi Fidesz tagja, aki az előző ciklusban a közgyűlés jogi bizottságának tagja volt - erősítette meg a rendőrség pénteken a Nyugatmagyar.hu hírét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kocsis Tünde közölte: a férfi eltűnését csütörtökön jelentették be a hozzátartozók. A soproni rendőrök nagy erőkkel keresik a szerdán eltűnt ügyvédet, pénteken átfésülték a város környéki erdőt, az eddigi kutatás azonban nem járt eredménnyel - tette hozzá.

A Kisalföld megyei napilap úgy tudja, hogy Juretzky Csabának szerdán délelőtt tíz óra tájékán lett volna egy találkozója a Sörházdombi kilátónál. Az utolsó információ róla, hogy kiszállt a taxiból, egy óra múlva már a mobiltelefonján sem volt elérhető. A megyei újság online verziója azt írta, hogy Juretzky Csaba eltűnését semmi sem előzte meg, nem hagyott búcsúlevelet.