Fegyverrel raboltak ki egy győri és egy fehérvári benzinkutat is

Vágólapra másolva!
Két benzinkutat is fegyveres rabló fosztott ki péntek éjszaka. Győrben egy símaszkos férfi háromszázezer forintot zsákmányolt, Székesfehérváron pedig ötezer forintot vitt el egy álarcos rabló. A fehérvári rablót a rendőrök egy óra alatt elfogták.
Vágólapra másolva!

Fegyveres rablás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki csaknem háromszázezer forintot zsákmányolt egy győri benzinkúton pénteken késő este - közölte a rendőrség szombaton.

A 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, símaszkos férfi valószínűleg fegyverrel fenyegetőzve követelte a pénzt a kútkezelőtől és a kút női alkalmazottjától. A pénzt szatyorba tette, majd elfutott - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nyomozás során a kútra szerelt videokamera felvételeit is értékeli a rendőrség.

Szintén péntek éjjel fegyverrel raboltak ki egy benzinkutat Székesfehérváron is. Itt a maszkot viselő rabló pisztollyal kényszerítette a bevétel átadására az Olaj utcai töltőállomás alkalmazottját. A húszéves férfi mindössze ötezer forintot zsákmányolt, amellyel gyalog menekült el a helyszínről.

A székesfehérvári rablót a töltőállomás másik két alkalmazottja előbb autóval, majd futva üldözőbe vette, de szem elől tévesztették. A rendőrök nyomkövető kutyával indultak a keresésére, és egy órán belül megtalálták egy bokorban. A büntetlen élőéletű fiatal a rendőröknek azt mondta, hogy laptopra gyűjt, és ahhoz kellett neki a pénz.