Két holttestet találtak Rákosszentmihályon

két holttestet találtak a XIV. kerületben, feltehetőleg gyilkosság áldozatai lettek
Vágólapra másolva!
Két embert öltek meg a főváros XVI. kerületében, a holttestek az utcán fekszenek. A feltételezett elkövető felakasztotta magát fóti lakásában.
Vágólapra másolva!

Két holttestet találtak a főváros XVI. kerületében, Rákosszentmihályon; mindkettejükkel közös üzlettársuk végzett. A támadó a késsel egy 53 éves és egy 60 éves férfit sebesített meg egy Béla utcai pékségnél, a két ember azonnal meghalt. A tettes elmenekült és fóti lakásában öngyilkos lett - közölte a rendőrség.

Fülöp Valter, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese egy más témában tartott korábbi sajtótájékoztatón azt mondta: a XVI. kerületi pékségben vita alakult ki az üzletfelek között, eközben "kés és fegyver is előkerült". Fülöp Valter a sajtótéjékoztatón azt közölte, hogy a tettes elmenekült az élettársával, és nem sokkal később Fóti úti lakásában felakasztotta magát. A rendőrség később azt közölte, hogy a férfi fóti lakásába menekült, és ott akasztotta fel magát.

Az MTI-nek egy férfi, aki a két áldozatot és a feltételezett elkövetőt is ismerte, azt mondta, hogy a vita során a támadó elővett egy pisztolyt, amely elsült, és a férfi megsebezte magát. A két későbbi áldozat elfutott a helyszínről, de a férfi autóval utánuk ment, és mindkettőjüket leszúrta.


Forrás: MTI/Mihádák Zoltán



Forrás: Google Maps