Megölte a nagyanyját és az apját, majd magával is végzett egy 21 éves esztergomi férfi

Vágólapra másolva!
Egy 21 éves férfi anyja riasztotta a rendőrséget, miután a fia telefonon közölte vele, hogy megölte a nagyszüleit és az apját. A nagyapját súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a fiú öngyilkos lett. Az ő és az apja holttestét a tűzoltók találták meg egy esztergomi lakástűz oltása közben.
Vágólapra másolva!

Két, késsel megsebesített férfi holttestét találták meg a tűzoltók egy esztergomi lakástűz oltásakor péntek késő este - közölték a mentők szombaton az MTI-vel. A Komárom-Esztergom megyei mentőszolgálat mentésvezetője azt mondta, hogy a tűzoltók riasztották őket, miután két halottat találtak a lakásban.

Péntek este egy esztergomi fiatalember anyja riasztotta a rendőrséget, miután a fia telefonon közölte vele, hogy megölte a nagyszüleit és az apját. A rendőrök a nagyszülők lakására érkezve a 66 éves nagymamát holtan találták, a 69 éves nagypapát pedig a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az apa otthonába is rendőrök siettek, akik a helyszínről riasztották a tűzoltókat, mert a külterületi házból sűrű füst gomolygott ki. Az oltás végeztével a házban megtalálták az apa és a fia holttestét is, a gyanú szerint a 21 éves fiatalember követte el a gyilkosságokat. Az orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint az apa halálát több késszúrás okozhatta. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügy további körülményeit.