Tagadja, hogy ölt volna a csepeli gyilkosságok fő gyanúsítottja

Vágólapra másolva!
Tagadta, hogy gyilkosságokban vett volna részt, és azt állította, hogy az egyik eltűntként keresett férfi még életben van. Védője szerint ezt vallotta a rendőröknek az a férfi, akit az augusztus elején Csepelen talált holttestek ügyében egyedüliként gyanúsítanak gyilkossággal.
Vágólapra másolva!

Nem vett részt gyilkosságban, és úgy tudja a rendőrség által elhunytként keresett, tavaly Diósdról eltűnt férfi is életben van - vallotta Cs. János, akit emberöléssel gyanúsítanak a Csepelen elásott ismeretlen áldozatok ügyében - írja a Magyar Nemzet. A lapnak nyilatkozott a férfi ügyvédje, Pintér András, aki azt mondta, az egy hete őrizetbe vett, majd pénteken előzetes letartóztatásba helyezett Cs. János elleni bizonyítékokat még nem mutatták meg nekik a rendőrök.

Az ügyben vizsgálatot folytató Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) külön kezeli az augusztus elején Csepelen, a Francia-öböl környékén kirabolt és nyakig a földbe temetett romániai magyar férfi, a négy, a közelben kihantolt és még nem azonosított áldozat, illetve a rendőrség szerint tavaly gyilkosság áldozatává vált diósdi férfi ügyét. Utóbbi bűncselekmény esetében még a holttest sem került elő, de az NNI életvédelmi osztályának vezetője, Deme Tamás a múlt héten azt mondta, "párját ritkító" bizonyítékok szólnak Cs. János bűnössége mellett.

A gyanúsított elismerte a rendőröknek, hogy ismerte az eltűnt diósdi férfit, de szerinte még életben van - írja a Magyar Nemzet.

Csepelen augusztus elején találtak négy elásott holttestet, az ügyben összesen hét embert gyanúsítottak meg, közük csak a múlt héten őrizetbe vett Cs. Jánost gyanúsítják emberöléssel. (A csepeli holttestekről szóló cikkeinket itt találja.)