Vágólapra másolva!
A Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag úgy döntött szerdán, hogy 2012. július 16. és augusztus 31. között a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. használhatja az Óbudai-szigetet. A végleges szerződést a jövő tavasszal kötik meg.
Vágólapra másolva!

Előszerződést köt a főváros a 2012-es Sziget Fesztiválról. A képviselők a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén egyhangúlag megszavazták, hogy a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. 2012. július 16. és augusztus 31. között használhatja az Óbudai-szigetet.

A használat részletes feltételeiről, annak díjáról az elfogadott előterjesztés szerint 2012. március 31-éig végleges megállapodást kell kötni. Az egyeztetésekkel a Budapesti Közlekedési Központot (BKK) bízták meg.

Hutiray Gyula városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes az előterjesztésében azt írta, a Sziget zavartalan lebonyolítása közérdek, ezért javasolta az együttműködési előszerződés megkötését. Kiemelte, hogy az idei fesztiválon a főváros méltó megjelenést kapott a rendezvényen, és az előzetes várakozásokon felül értékesítettek a Sziget CityPass karszalagból, így a fesztiválra érkezők megismerhették Budapestet.