A Blikk szerint van még egy túlélője a csepeli gyilkosságoknak

Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint előkerült és vallomást tett egy férfi, akinek sikerült kiásnia magát a neki mélyített gödörből Csepelen.
Vágólapra másolva!

A Blikk úgy tudja, hogy vallomást tett a rendőrségen egy férfi, akinek szintén sikerült kiásnia magát a neki készített gödörből Csepelen (a lapban a rendőrség nem nyilatkozott). Az eddigi hírek szerint egy túlélője volt a csepeli gyilkosságoknak, az az erdélyi származású férfi, aki értesítette a rendőrséget (az ő beszámolóját itt olvashatja).

A csepeli gyilkosságokkal összefüggésben egy rablási és két emberölési ügyben nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). A rendőrség nyomozói augusztus elején találtak négy elásott holttestet egy erdős területen, de keresik egy olyan férfinek a holttestét is, akit a gyanú szerint szintén Csepelen öltek meg. Az NNI vizsgálja azt is, hogy a három eset összefügg-e egymással, de jelenleg különálló ügyekként kezelik ezeket.

A gyilkosságokra úgy derült fény, hogy a csoport tagjai egy Erdélyből származó embert bántalmaztak, elvették az értékeit, a bankkártyáját, majd pedig megkötözve otthagyták az erdőben. A férfi azonban meg tudott szökni, és a rendőrség segítségét kérte.