Agyonverte a feleségét egy somogyi férfi, majd bejelentette, hogy eltűnt

Vágólapra másolva!
A rendőrséggel kezdte kerestetni a feleségét egy férfi Drávagárdonyban, miután az asszonyt halálra verte, a holttestet pedig egy mezőgazdasági területen elrejtette.
Vágólapra másolva!

A férje vert agyon egy 43 éves drávagárdonyi asszonyt, akit a gyanú szerint eltűntként keresett - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A barcsi rendőrségen hétfőn jelentette be az asszony fia és férje, hogy a négygyermekes nő a múlt hét péntek óta ismeretlen helyen tartózkodik. A bejelentő azt mondta, hogy az asszony időközben életjelet adott magáról, telefonon azonban nem lehet elérni. A rendelkezésre álló információkból a hatóságok arra következtettek, hogy az asszony nem önszántából ment el otthonról, ezért az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Kiderült, hogy az asszonyt egy veszekedés után a férje olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt a sérüléseibe. A férfi ezután kocsiba rakta a holttestet, majd egy mezőgazdasági területen elrejtette. A férfi ellen - aki beismerte tettét - emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.