Ukrán gépkocsifeltörőket vettek őrizetbe Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Három ukrán férfit vett őrizetbe szombaton a rendőrség Nyíregyházán, a három férfit tetten érték, amikor autókat próbáltak feltörni a város egyik áruházának parkolójában.
Vágólapra másolva!

Ukrán gépkocsifeltörőket vettek őrizetbe Nyíregyházán; a két férfit a városban történt autókifosztások számának a növekedése miatt szervezett rendőrségi figyelőszolgálat buktatta le - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.
A rendőrök a múlt szombaton az egyik nagyáruház parkolójában figyeltek fel a gyanúsítottakra, akik a parkoló kocsik között járkáltak, és benézegettek az autók utasterébe - közölte a rendőrség. A rendőrök akkor léptek közbe, amikor az egyik férfi megkísérelte feltörni az egyik gépkocsi ajtaját.

Az elfogott külföldiek ruházatában több, autók feltöréséhez készített szerszámot találtak. Az áruház térfigyelő kamerájának a felvétele szerint az őrizetbe vett ukránok három gépkocsit próbáltak feltörni, olyanokat, amelyekben látható helyen különböző értékeket hagytak a tulajdonosok. A rendőrség vizsgálja, hogy az elfogott ukránoknak van-e közük a Nyíregyháza területén korábban történt gépkocsifeltörésekhez.