Biztonsági őröket vert meg három bolti tolvaj Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
Napszemüveget akart lopni két fiatal egy székesfehérvári üzletben, harmadik társukkal együtt verekedésbe keveredtek a bolt biztonsági őreivel, majd elmenekültek. Az autóval menekülő fiatalokat végül a rendőrök fogták el.
Vágólapra másolva!

Egy székesfehérvári nagyáruházban a biztonsági szolgálat tetten ért két fiatalembert, akik egy napszemüveget akartak ellopni az üzletből - közölte a rendőrség. A tájékoztatás szerint, amikor feltartóztatták a fiatalokat, előbb szóváltásba keveredtek, majd dulakodni kezdtek az őrökkel.

A verekedésbe harmadik társuk is bekapcsolódott, majd valamennyien távoztak - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A verekedésben mindkét őr megsérült, az egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - közölte Németh-Kész Mónika.

Tájékoztatása szerint a rendőrök gyorsan elfogták az autóval menekülő tolvajokat. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt, ezért a jogosítványát a helyszínen elvették, és az egész társaságot előállították a székesfehérvári rendőrkapitányságra.

A fiataloknak lopás, súlyos testi sértés, csoportos garázdaság miatt kell felelniük, az autó vezetőjét pedig ittas vezetésért is felelősségre vonják.