Az elektronikus lakásárverésről is vitáznak a parlamentben

Vágólapra másolva!
Módosíthatják a bírósági végrehajtás szabályait a képviselők, egy előterjesztés a költségek csökkentését és az ingatlanok elektronikus árverezésének lehetőségét írná elő a bíróságok számára. Vita lesz a népszavazási törvényhez érkezett módosító indítványokról is.
Vágólapra másolva!

Az országgyűlés keddi ülése reggel nyolc órakor, a cégnek nem minősülő szervezetek bírósági nyilvántartásáról és az ezzel összefüggő eljárási szabályokról szóló törvényjavaslat tárgyalásával kezdődik, majd a képviselők a bírósági végrehajtással kapcsolatos és egyéb igazságügyi tárgyú törvények módosításáról mondhatják el véleményüket.

Utóbbi előterjesztés egyebek mellett a költségek csökkentését és az ingatlanok elektronikus árverezésének lehetőségét írná elő a bíróságok számára. Ezután több részletes vita is lesz, amelyeken a népszavazási törvényhez, valamint az egyesülési jogról és a civil szervezetek támogatásáról szóló, illetve a szellemi tulajdonra vonatkozó törvénymódosításhoz fűzött képviselői módosító indítványok ismertetésére kerülhet sor.