Rádőlt a szekrény egy kőbányai iskola diákjaira, heten megsérültek

Szekrény dőlt a diákokra egy iskolában, Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Vágólapra másolva!
A baleset a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézményében történt. Két kislány a fején, egy kisfiú a hátán sérült meg.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta, hogy hét diákra dőlt rá egy szekrény egy kőbányai iskolában, az elsődleges információk szerint egy gyerek súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült. Sass Oszkár azt mondta, hogy minden sérültet kórházba szállítottak, a helyszíni szemle tart.

A baleset a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézményében történt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2011. november 23. Mentőautó a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézménye előtt

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az [origo]-nak azt mondta, hogy a mentők három kocsival vonultak ki a helyszínre. Győrfi Pál elmondta, hogy hét gyereket szállítottak kórházba, négyet a Beteshda, hármat pedig a Heim Pál Gyermekkórházban vizsgálnak.

A szóvivő elmondta, hogy a gyerekek többsége könnyebb sérüléseket szenvedett, két kislány a fején sérült meg, egy kisfiú pedig a derekát fájlalta, őket megröntgenezik.