Tíz autó ütközött az M3-ason, nagy a torlódás

Vágólapra másolva!
Tíz autó összeütközött az M3-as autópályán a gödöllői csomópontnál csütörtökön kora reggel. A Budapest felé vezető oldalon a teljes útzárat követően már teljes pályán megindult a forgalom, de továbbra is nagy a torlódás. Az út jeges.
Vágólapra másolva!

Tíz autó ütközött össze az M3-as autópályán a gödöllői csomópontnál csütörtökön kora reggel. A Budapest felé vezető oldalon a teljes útzárat követően már ismét teljes szélességében járható az autópálya, de továbbra is nagy a torlódás - közölte a rendőrség. A környéken a nagy köd és a lefagyott útpálya nehezítette a közlekedést.

Eredetileg egy szalagkorlátnak ütköző autóhoz hívták ki a rendőröket csütörtök kora reggel a M3-as gödöllői csomópontjához, akik a helyszínre érve már azt látták, hogy időközben több autó is egymásba szaladt.

A rendőrség honlapján közöltek szerint hajnali fél hatkor az M3-as autópálya 26 kilométerénél a Budapest felé tartó oldalon egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A mögötte haladó autók, mivel észlelték a balesetet, lassítani kezdtek, de így is először négy autó, majd mögöttük újabb öt gépkocsi csúszott egymásba a hatalmas ködben.

Az Útinform tájékoztatása szerint baleset történt a 11-es főúton is Budapest határában. A 14-es km-nél, a bevásárlóközpont előtti felüljárón egy autó a szalagkorlátnak hajtott, a sérült jármű a négyből két sávot elfoglal. Nem sokkal később ettől a helyszíntől nem messze két személyautó frontálisan ütközött. A helyszínelés idejére főutat lezárták, a forgalmat elterelik.