A pincében rejtette el élettársa holttestét egy nő Sopronban

Vágólapra másolva!
Egy ötvenéves nő megölte 68 éves élettársát pénteken Sopronban. A nő a férfit eszméletvesztésig fojtogatta, majd egy késsel megvágta a nyakát, végül pedig egy feszítővassal fejbe vágta. A nő a fia segítségével megpróbálta eltüntetni a holttestet, de a férfi lánya által kihívott rendőrök megtalálták a pincében.
Vágólapra másolva!

Megöltek egy soproni férfit, a gyilkossággal az élettársát gyanúsítják - közölte a rendőrség szombaton. A rendőrség szombat hajnalban találta meg soproni családi házának pincelejárójában egy 68 éves férfi holttestét, a férfi 50 éves élettársát gyanúsítják a gyilkossággal - erősítette meg Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gyanúsított Ausztriában élő lánya pénteken egy soproni gyilkosságról tett bejelentést az osztrák hatóságoknál. A nyomozók éjszaka a helyszínre, egy Bem utcai családi házba mentek. Az 50 éves nőt és 22 éves fiát találták otthon, ők azt mondták, hogy a 68 éves férfi Ausztriába utazott. A rendőrök átkutatták az ingatlant, és a pincelejáróban megtalálták a férfi lepedőbe csavart, nejlonzsákba burkolt holttestét.

Az asszony a vizsgálat során elmondta, hogy csütörtök délután az élettársa részegen várta otthon, majd állandó féltékenykedése miatt ismét veszekedni kezdtek, ami tettlegességig fajult. A nő a férfit először eszméletvesztésig fojtogatta, majd konyhakéssel megvágta a nyakát, végül pedig feszítővassal többször fejbe vágta. A vizsgálat megállapította azt is, hogy a fiú segített eltüntetni a holttestet. Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette őket, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.